Svømning 2017-12-27T08:41:38+00:00

Svømning

Det store 25 meter bassin har seks baner samt 1, 3 og 5 meters udspring. Bassinet anvendes på faste tidspunkter af skoler og foreninger til svømmetræning m.v., men er åbent for offentlig svømning resten af tiden. Tjek vores kalender! Bassinet har også klatretove og sjove badedyr, for hos os må du gerne lege. Sæby Svømmebad råder endvidere over familie-bassin og børnebassin med 
rutsjebane og babyområde. 
Så selv om der foregår svømmetræning i 25 meter bassinet, kan familien sagtens nyde en dag i svømmebadet.

Svømning i Sæby Svømmebad

Baby-svømning

Babysvømning styrker tillid og tryghed mellem forældre og barn og udvikler barnets hjerte og lunger. En baby kan starte til svømning fra omkring tre måneders-alderen.

Sæby Svømmebad er med det 33 graders lavkloret varmtvandsbassin specielt egnet til babysvømning. Kurset udbydes i samarbejde med DOF, og undervisningen udføres af professionelle livreddere og uddannede instruktører.

Se vores mange forskellige hold, med tilmelding hos DOF Aftenskole

Babysvømning i Sæby Svømmebad

Vandgymnastik

En af svømmebadets mest efterspurgte aktiviteter. Holdet er for alle og vores livredder som underviser kommer ofte med nye sjove aktiviteter. Vandmotion styrker krop og sjæl og så slutter vi altid med en mini Saunagus for som prikken over i’et.

Vandgymnastik Sæby Svømmebad